ProMed fases ut

Journalprogrammet ProMed lukkes ned 1.1.2022 og erstattes av PasientSky Clinic. Leverandøren tilbyr gratis oppgradering og opplæring, samt bruk i tre måneder.

PasientSky skriver i et nyhetsbrev at den opprinnelige planen var å lukke ned ProMed fra 01.01.2020.

– Men i dialog med bransjeforeningene kom vi frem til at det var nødvendig å utvide denne overgangen for å sikre en trygg og driftssikker overgang for alle kunder. Nå, snart to år senere, er imidlertid tiden kommet for å avvikle ProMed for godt, heter det i nyhetsbrevet.

Alle eksisterende lisenser til ProMed utløper 01.01.2022, og det vil ikke bli utstedt nye lisenser. Leverandøren anbefaler de som fortsatt bruker ProMed til å oppgradere til PatientSky Clinic, før lisensen utløper og ProMeds ASP-miljø (ProMed Cloud) lukkes ned. Dette gjelder alle versjoner av ProMed.

Gratis oppgradering og opplæring – samt bruk i tre måneder
Alle eksisterende ProMed-brukere får tilbud om gratis oppgradering, opplæring og fri bruk av PatientSky Clinic i tre måneder.

For å benytte deg av dette tilbudet må du ha bestilt oppgradering til PatientSky Clinic senest 01.11.2021.

TRYKK HER for å melde interesse for PatientSky Clinic,

Tilbudet inkluderer gratis oppgradering, opplæring og fri bruk av PatientSky Clinic i tre måneder. Pasientvarslinger, EHF-faktura og andre tilleggstjenester faktureres iht. gjeldende priser på patientsky.no.

Les pressemelding fra PasientSky her…