Arbeidstøy

Arbeidstøy

Som medlem av Manuellterapeutenes Servicekontor har du fast 20 prosent rabatt på hele kolleksjonen til Health Workers!

Health Workers AS er et heleid norskeid firma som holder til i Sandefjord. De leverer arbeidstøy til private og offentlige klinikker i hele Skandinavia. Året rundt er de på tur med kolleksjonene sine og besøker klinikker over hele landet. Her har klinikken mulighet til å se på størrelsene, snittet og ulike fasonger før de kjøper. Disse besøkene er helt gratis og uforpliktende.

Health Workers leverer en rekke kolleksjoner i ulike fasonger, materialer og størrelser. Kolleksjonene kjennetegnes av høy komfort, kvalitet og ergonomiske snitt. Du finner kolleksjoner i alle prisgrupper. De leverer også bukser i kortere og lenger benlengde, samt brodering av manuellterapilogoen (se bilde), klinikklogo eller navn/tittel.

Slik bestiller du rabattert arbeidstøy med Servicekontorets manuellterapilogo
Health Workers har servicekontorets manuellterapilogo som kan legges til bestillingen av arbeidstøy.

Gå til healthworkers.no og (1) velg det du ønsker av arbeidstøy og (2) legg til at du ønsker logo (bestilling av brodering fins her: www.healthworkers.no/health-workers/200250/brodering-av-logo-bryst-inntil-5000-sting) på ønsket antall arbeidstøy.

Når du kommer til kassen, legg inn at du ønsker brodering av manuellterapilogoen i merknadsfeltet  og rabattkode i feltet kampanjekode, se illustrasjon nedenfor.  Koden er sendt ut til alle medlemmer på e-post. Dersom du trenger å få tilsendt den på ny, kontakt info@manuellterapi.no)

 • Brodering klinikkens logo
  Ta kontakt med salg@healthworkers.no
  Prisen for digitalisering av klinikkens egen logo er en engangssum på 1000 kroner, deretter er det 89 kroner per plagg.
  Dersom du ønsker å brodere mindre enn 20 plagg, kommer et oppstartsgebyr på 200 kroner i tillegg.
 • Brodering av navn/tittel
  Health Workers har også mulighet til å brodere navn/tittel, eller klinikkenes navn i en standard-font. Dette koster 120 kroner per plagg.
  Her har man muligheten til å brodere skrift på to linjer, samt velge farge.
  Ta kontakt med salg@healthworkers.no