Seminarpåmelding åpnet

«Når ryggen tar styringen» er tittelen på det tverrfaglige muskelskjelettseminaret i mars.

Neste års muskelskjelettseminar går av stabelen i byen mellom de syv fjell, Bergen, torsdag 12. til lørdag 14. mars. Det er lagt opp til et innholdsrikt fagprogram, med mange engasjerte foredragsholdere fra ulike fagmiljøer og med ulik faglig bakgrunn. Målgruppen for seminaret er manuellterapeuter, fysioterapeuter, leger, kiropraktorer og annet helsepersonell med interesse for undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettsystemet.

For manuellterapeuter og manuellterapistudenter arrangeres det tradisjonen tro kollegasamling dagen før selve seminaret starter (dvs. torsdag 12. mars). Temaet er «God journalføring og dokumentasjon».

Det sosiale er heller ikke glemt, og på fredag blir det «Get together» på Wesselstuen – et steinkast unna konferansehotellet, Hotell Norge (bildet). På lørdag blir det bankettmiddag med taler, prisutdelinger, musikk og god stemning. Forøvrig er Bergen en sjarmerende by, og hotellets sentrale beliggenhet legger til rette for at det kan skapes gode minner både faglig og sosialt.

Arrangør er Manuellterapeutenes Servicekontor i samarbeid med Norsk Manuellterapeutforening.

Mer informasjon og påmelding, se seminarets nettside: muskelskjelettseminar.no 

Velkommen til faglig innholdsrike og trivelige dager i Bergen, 12.-14. mars 2020!