Vil du være en del av vårt nye team?

Vil du være en del av vårt nye team?

Vi søker fysioterapeut, manuellterapeut, psykomotorisk fysioterapeut 

Brattlikollen Fysikalske Institutt er et nytt etablert institutt i bydel Nordstrand med god pasienttilgang, sentral beliggenhet og trivelige lokaler. Vi tilbyr fysioterapi med kommunal driftsavtale, manuellterapi, psykomotorisk fysioterapi og gode treningsfasiliteter. Per i dag er det to 100 % tilknyttede driftsavtaler for manuellterapeuter tilknyttet instituttet. 

Vi søker en engasjert, positiv, selvstendig og serviceinnstilt fysioterapeut/ psykomotorisk fysioterapeut/manuellterapeut som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø. Du vil ha ansvar for din egen pasientliste, men også samarbeide med de andre terapeutene på instituttet. Du må ha norsk autorisasjon og beherske norsk muntlig og skriftlig. Vi ser det som en fordel om fysioterapeut eller manuellterapeut har erfaring med ventelister og søkelys på effektiv pasienttilnærming da det er høy pågang i bydelen. 

Nyoppussede og tilpassede lokaler, 314 m2, kontor med vask, resepsjon, ventesone, pasientgarderober, treningsrom for styrke og kondisjon, gruppetreningsrom med prosjektor med mulighet for å holde kurs g foredrag, eget ansatte garderobe/dusj-fasiliteter, stort personalrom med kjøkken og utgang til hage og hagemøbler. Instituttet ligger i umiddelbar nærhet til Brannfjellåsen og Ekeberg parken. 

Lokalene ligger i Sandstuveien 60A, lett tilgjengelig fra Ring 3, 45 min gratis parkering, busstopp for buss nr. 70 like utenfor, 300 m til nærmeste t-bane stopp – Brattlikollen. Tilgang til egen parkeringsplass i parkeringskjeller. 

Oppstart etter avtale.  Vi tilbyr konkurransedyktig leiepris og vilkår.
Er du er interessert i å bli en del av vårt team? send oss din søknad og CV til ellensb_@outlook.com innen 15. juli 2024
Har du spørsmål, ta kontakt med Ellen Brønstad – 907 51 914 eller Jocelyn Atyeno 976 61 183 

Vi gleder oss til å høre fra deg!