Vi søker manuellterapeut!

Vi søker manuellterapeut!

Publisert: 28. februar 2021

Vi på Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening er nå på jakt etter en ny helprivat manuellterapeut i 40 % stilling til å overta etter at en av våre trofaste manuellterapeuter skal flytte. Oppstart er første uken i mai 2021.

Vi er en veletablert klinikk på Tåsen Senter med god tilgang på pasienter. Vi er til sammen 13 terapeuter. Vi har to manuellterapeuter med driftsavtale og det er mye trykk. Du vil overta pasientlister og det er godt belegg på listene.

Du er en dyktig manuellterapeut med engasjement og initiativ. Du har interesse for diagnostikk, oppfølging med behandling, vurdering av pasientens behov for sykmelding, utredning, trening og rehabilitering.  Du må håndtere pasienter med akutte skader og smertetilstander og de med mer sammensatte problemstillinger som trenger en helhetlig kommunikasjon og tilnærming til behandling og oppfølging.

Vi kan tilby godt miljø med ønske om faglig deling og ønsker å spille hverandre gode. Vi har resepsjonstjenester, administrasjon, markedsføring, treningsfasiliteter, felles lunsj og gode betingelser.

Vi ser frem til å høre fra deg. Send søknad til Anne Sofie, daglig leder: annesofie.dingsor@ullevaltasen.no