Praksis i Måløy ønskes overdradd

By 21. september 2020

Praksis i Måløy ønskes overdradd

Publisert: 21. september 2020

Veldriven manuellmedisinsk praksis i Måløy ønskes overdradd då eigar ynskjer å trappe ned på grunn av alder. Praksis og pasientportefølje er opparbeidd over 7- 8 år og det er stadig pågang av nye pasientar i alle aldersgrupper: voksne, ungdom (også idrettsrelatert), barn og spebarn.

Praksisen held til i nyrenoverte og rommelege lokaler i sentrum av byen, med inngang på gateplan. Samlokalisert med dyktig nevrorefleksolog / massasjeterapeut.  Gunstig leigekontrakt med hyggjeleg utleigar. Gode parkeringstilhøve rett utafor kontorer. Velutstyrte kontorer og venterom, samt pauserom, lager, vaskerom, toaletter.

Veletablerte og konstruktive samarbeidsforhold med helsestasjon, legekontor, treningssenter og andre helseprofesjonar (fysioterapeuter og massasjeterapeuter).

Måløy er ein sympatisk og hyggjeleg by, med rikt idretts- og kulturliv, flotte turmuligheiter både sommar og vinter, i fjellet og på sjøen. Kort veg til skisenter / utfartsområder, surfemuligheiter i verdsklasse (sjå linkar: visit nordfjord, fjordkysten.no, kinn.kommune.no)

For nærare info og billedmateriale, ta kontakt med Nils Elling Nupen MNMF. E- post: nenupen@gmail, Tlf 906 30 906