Hei! Er du den vi søker?

Hei! Er du den vi søker?

Vi søker en manuellterapeut, fysioterapeut eller psykomotoriker til vår tverrfaglige klinikk på Brynseng. En av våre fysioterapeuter har nå fått et driftstilskudd og dermed søker vi etter en ny fysioterapeut til våre lokaler. Stillingen er helprivat. Studenter med avtale med helfo oppfordres også til å søke.På ManuellterapiKlinikken Brynseng har vi tre manuellterapeuter, en nevrologisk fysioterapeut, en allmenn fysioterapeut (alle fem med driftsavtale), to helprivate fysioterapeut, en student i psykomotorisk fysioterapi, en student i nevrologisk fysioterapi, en psykolog og en resepsjonist.

Vi har et faglig sterkt arbeidsmiljø, samarbeider godt med hverandre og spiller hverandre gode. Vi har et nært forhold til legesentrene i området og god pasienttilgang. Klinikken har lyse og trivelige lokaler på hele 510kvm. Vi har nylig oppgradert treningssalen. Vi benytter Physica/Aspit og er tilkoblet helsenett. Du vil ha ditt eget kontor hvor du selv velger arbeidstid. Treningssalen kan du benytte til trening av kunder og grupper. Det er gode og konkurransedyktige leiebetingelser.

Klinikken ligger på Brynseng som er den del av byen med stor utvikling og mange spennende planer. Her er det tilgang til kunder som bor i området, jobber her eller passerer på vei til jobb. Dette gir en spennende og sammensatt kundebase. Klinikken ligger like ved. Brynseng T-banestasjon, Bryn togstasjon og busstasjon rett utenfor døren. Kan dette være noe for deg? Eventuell tiltredelse avtales nærmere.

Om du har spørsmål om klinikken eller stillingen kan du henvende deg til Eirik Rist Hauger på eirik.manuellterapi@gmail.com

Søkere tas fortløpende inn til vurdering.

Arbeidsgiver
Manuellterapiklinikken Brynseng Ba
Adresse
Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Hjemmeside
https://brynseng.manuellterapi.no/