For medlemmer
Innkjøpsportalen
Annonsering
Om nettstedet
Facebook
Kontakt oss

 

Søk i nettstedet

Søk i PubMed

 


Nettredaktør:
Manuellterapeutenes Servicekontor
Telefon +(47) 22 60 17 00
Utskriftsvennlig versjon
Se video fra muskelskjelettkonferanse
9. juni 2017
RMSH.jpgVideoopptak fra Rådet for Muskelskjeletthelse sin 2017 konferanse "Muskelskjeletthelse og arbeidsliv - Kontroll over eget liv" ligger nå ute på YouTube.
 

Skrevet av


Tirsdag 30. mai 2017 gikk Rådet for Muskelskjeletthelse sin 2017 konferanse "Muskelskjeletthelse og arbeidsliv - Kontroll over eget liv» av stabelen i Oslo.
Konferansen rettet seg spesielt mot helsepersonell, pasientorganisasjoner, politikere, NAV ansatte, offentlig forvaltning, bedriftsleder og andre med interesse for muskel- og skjelettlidelser og arbeidsliv.

Muskel- og skjelettplager står for cirka 40 prosent av sykepengeutbetalingene og koster samfunnet mange milliarder kroner i form av sykepenger fra NAV og kostnader arbeidsgivere har i arbeidsgiverperioden. Årsakene til muskel- og skjelettplager er sammensatte og inkluderer både fysiske og psykiske faktorer.

En av foreleserne på konferansen var manuellterapeut Oddvar Knutsen fra Norsk Manuellterapeutforening.Videoopptak fra hele konferansen ligger nå ute på YouTube, og kan sees
her..

Manuellterapeuter som behandler kjeveledd
kjevesmerte_60px.jpg
Her finner du oversikt over manuellterapeuter som har fullført kurs i undersøkelse og behandling av temporomandibulær dysfunksjon, TMD (kjeveleddproblemer).
 Les mer
Dette er manuellterapi
video_bilde.jpg

Se informasjonsfilm om manuellterapi.


 Les mer

Finn manuellterapeut
manuell_norgeskart_80px.jpg
Oversikt over manuellterapeuter i Norge. Manuellterapeuter er eksperter på muskel- og skjelett.
 Les mer
Manuellterapeuter som behandler barn
aa_barn.jpg
Manuellterapeuter behandler barn med forstyrrelser i muskel- og skjelettapparatet, for eksempel asymmetri. Her er oversikt over manuellterapeuter som har tilleggsutdanning i undersøkelse og behandling av barn.
 Les mer
Til toppen av siden
Aktuelt